Over ons

Wij zijn wellness & beauty. Op onze website kun je het laatste nieuws vinden wat betreft allerlei soorten schoonheidsbehandelingen. Verder geven wij je ook informatie over de leukste wellness uitstapjes. Ben je bijvoorbeeld een paar dagen vrij en heb je wel zin om er even op uit te gaan? Kijk dan bij onze partners voor de leukste en beste wellness aanbiedingen.

Beauty blogs

Op dit blog kun je bijvoorbeeld informatie vinden over verbetering van de huid. Dit blog staat boordevol inspiratie wat jou helpt om het beste huid- en verzorgingsproduct te vinden. Denk aan dagcrème of lotion die gebruikt wordt door veel influencers. Behalve huidverzorging, kun je hier ook inspiratie vinden over de laatste make-up trends. Wij plaatsen blogs met foto’s en tutorials van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van beauty.

Beauty

Wellness & spa

Behalve inspiratie over beauty kun je bij ons ook de allerbeste wellness & spa deals vinden. Een dagje uit maar geen idee waarnaar toe? Verras je vriend(in) met een romantische dag in de spa of juist een gezellig middagje met vriendinnen ontspannen? Voor iedere gelegenheid hebben wij de beste wellness deals. Wanneer je aan wellness denkt, komt misschien sauna bij je op. Maar een dag naar de wellness is meer dan alleen sauna. Echte wellnessresorts hebben verschillende soorten baden, sauna’s maar ook rustruimtes. In deze ruimtes kun je gewoon even ontspannen, slapen of een boek lezen. Niks moet, alles mag.

Wellness

Heb je nog vragen over dit blog? Of heb je een leuke wellness- en beauty tip? Laat het ons dan weten en wie weet verschijnt jouw tip op de website.