Wil je zelf een mooie set nagels aanbrengen? Lees deze tips

Wil je zelf een mooie set nagels aanbrengen? Lees deze tips

Wanneer je zelf je nagels wilt opmaken en aanbrengen, is het een goed begin om hier eerst even alle informatie over op te zoeken die je nodig hebt voordat je hier aan begint. Het mooi maken van je nagels hoeft niet heel lastig te zijn, maar er zijn verschillende manieren om het te doen en dit maakt het iets ingewikkelder. In de tekst kun je als eerste alle manieren vinden waarop je het kunt aanpakken. Wanneer je deze manieren weet, kun je hier ook nog vinden hoe deze manieren werken zodat je op de juiste manier kunt beginnen aan het lakken en stylen van je nagels. 

Op wat voor manieren kun je je nagels doen?

Er zijn erg veel verschillende manieren om te beginnen met je nagels. Een van deze manieren is vanzelfsprekend standaard nagellak. Met deze nagellak kun je wel meerdere lagen gebruiken waardoor je bijvoorbeeld figuurtjes op je nagels kunt maken. Wanneer je niet meer van de normale nagellak houd of iets wilt hebben wat langer blijft zitten, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld gellak te gaan gebruiken. Gellak is iets ingewikkelder om aan te brengen, maar dit heb je vaak na een of twee keer wel onder de knie. Het aanbrengen van gellak is vrij simpel. Je begint met een basecoat. Deze haalt oneffenheden uit je nagels. Daarna breng je een kleurtje aan die je wilt hebben. Bijvoorbeeld wit. Als deze kleur niet compleet dekt, breng je na het drogen nog een laag hiervan aan. Dan zouden je nagels inmiddels ook perfect glad moeten zijn. Wanneer dit niet zo is, kun je nog een topcoat gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld een extra laag hebt die niet zichtbaar is, maar het beschermt de lak ook langer waardoor je minder snel opnieuw hoeft te lakken. Voor het drogen van gellak heb je een gellak lamp

Wat zijn acryl nagels?

Acryl nagels zijn eigenlijk nep nagels die op je nagels worden geplakt en deze kunnen dan compleet aangepast worden. Verder dan bijvoorbeeld het mooi maken van je echte nagels. Ook kun je op deze manier je nagels veel langer laten lijken of meer lagen nagellak gebruiken. Dit betekent allemaal dat je meer opties hebt om uit te kiezen voor de mensen die het mooi vinden. Wanneer je acryl nagels hebt, kun je kiezen uit verschillende lengtes. Maar hoe langer die nagels zijn, hoe meer je ze kan opmaken.

Hoe zorg je goed voor je nagels?

Bij het zorgen voor je nagels, komen een aantal makkelijke dingen bij kijken. Bijvoorbeeld het goed afdrogen van je nagels. Maar ook bijvoorbeeld handschoenen dragen tijdens het schoonmaken. Wanneer je je nagellak verwijderd, gebruik nagellak verwijderaar zonder aceton. Verder kun je je nagels vijlen om ze te onderhouden. Dit is beter dan knippen omdat het knippen eigenlijk je nagels afbreekt. Wanneer je bijvoorbeeld nog je nagels extra schoon kan maken, is het verstandig om dit ook te doen. Verder moet je ook genoeg calcium binnen krijgen om gezonde nagels te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *