De voordelen van Aloë Vera voor je huid

De voordelen van Aloë Vera voor je huid

We weten allemaal dat Aloë Vera een plant is met allerlei positieve eigenschappen. De plant zit vol eiwitten, vitamines en mineralen. Wat kan Aloë Vera voor je huid betekenen? Naast het behandelen van brandwonden en het voorkomen van littekens kun je deze plant voor veel huidproblemen gebruiken.

Aloë Vera staat bekend om de helende en geneeskrachtige werking. Je vindt het extract van deze plant vaak terug in cosmetica, maskers en ook in verzorgingsproducten terug. De mineralen, eiwitten en vitaminen die de gel van de plant bevat, helpt ons met allerlei huidproblemen. Het kalmeert de huid na brandwonden en het helpt ook zeer goed bij acne.

Aloë Vera is een veelzijdige plant

Wist je dat je de plant zelfs kan eten en drinken? De plant is veelzijdig en rijk aan stoffen die goed zijn voor je lichaam. De stekelige bladeren van de Aloë Vera bevatten een heldere gel die je kunt gebruiken om een droge schrale huid te kalmeren en te hydrateren. Het gele sap uit het binnenste van de plant wordt gedroogd en verwerkt in Aloë Vera supplementen die kunnen bijdragen aan een gezond darmstelstel. Er worden van deze plant ontzettend veel producten gemaakt. Er zijn zelfs tandpasta’s die verrijkt zijn met aloë Vera.

Webecos

Aloë Vera zit boordevol vitamine A, C en E. Zij helpen de huid herstellen bij kleine insectenbeten, kleine brandwonden en bij een verbrande huid door de zon. Daarnaast werken deze antioxidanten tegen de veroudering van de huid. Webecos heeft diverse producten waar naast andere ingrediënten ook Aloë Vera is toegevoegd. Deze fabrikant kent de geheimen van deze bijzondere plant! Zij weten hoe goed de werking helpt en daarom verwerkt Webecos graag de Aloë Vera in haar producten. Van bodylotion tot dagcrème, van lotions tot aftershave.

Dermalogica

Ook Dermalogica is een heel goed merk en heeft veel producten waar Aloë Vera aan toegevoegd is. Wist je dat Aloë Vera een anti-verouderende werking heeft. Het wordt dan ook gebruikt in diverse gezicht crèmes. Aloe Vera heeft ook een stimulerende werking op de collageen productie. Naar mate we ouder worden neemt het collageen in onze huid af wat voor rimpeltjes en lijntjes zorgt. Een product met Aloë Vera kan goed helpen de eerste huidveroudering tegen te gaan. Heb je last van een droge huid dan kan een goed verzorgingsproduct met een hoge concentratie Aloë Vera de huid verzachten en zelfs de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren.

Heb je last van striae en wil je dit verminderen dan helpt een product waar Aloë Vera in zit erg goed. Het kan de littekens verminderen en ook de rode kleur wordt minder zodat het niet zo op valt. Voor mensen die gevoelig zijn voor eczeem kan een product waar de sappen van Aloë Vera aan toe gevoegd zijn, veel verlichting geven. Het is heel bijzonder dat deze plant zo vaak gebruikt wordt en je er veel huidklachten mee op kan lossen. Ook voor de verzorging van de huid is het ontzettend goed in te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *