3 beauty trends die mee 2019 in gaan

3 beauty trends die mee 2019 in gaan

We zitten nu al twee weken in 2019. Misschien wordt het een jaar voor je waarin je spannende keuzes moet maken. Een studiekeuze die eraan zit te komen, een nieuwe stap in je werk of juist een persoonlijke gebeurtenis zoals een trouwerij of een kind die je leven over een hele andere boeg kunnen gooien.

Het is belangrijk dat ondanks de stress, drukte en alles waar jouw drukke leven mee volgepland staat in het nieuwe jaar, je eerst de tijd neemt om aandacht te besteden aan jezelf. Want wanneer je zelf goed voor de dag komt, zullen de mensen om je heen dat aan je gaan zien. Opmerkingen als: ‘Hé, jij ziet er stralend uit vandaag!’, of ‘Jij zit goed in je vel hé, ik zie het aan je!’ zullen dan niet bijzonder zijn, maar vaker gaan voorkomen. Naast alle sportvoeding hypes zullen deze beauty trends zeker in 2019 ook terug gaan komen. Volg deze trends wanneer je klaar bent om een stralend jaar tegemoet te gaan!

Oranje als make-up kleur

In 2019 voelen we ons comfortabel met een natuurlijke, sunkissed look. De kleur oranje straalt warme uit, gezelligheid en maakt jouw look klaar voor koude wintermaanden. Tegelijkertijd versterkt het een stralende uitstraling omdat de kleur oranje staat voor warmte. Oranje zal gaan terugkomen in zowel oogmake-up als de blush en contouring van je gezicht. Een oranje oogschaduw zal de aandacht naar je ogen laten gaan terwijl je deze kleur ook kunt gebruiken als kleur voor je blush en met lichte tinten oogschaduw een subtiele look kunt creëren.

Nail it! met donkere kleuren nagellak als nieuwe standaard

Het is al jaren een trend om rode of roze nagels te hebben. Het lijkt wel nooit uit de mode te gaan. Toch is de verwachting voor 2019 dat we onze nagels meer in donkere kleuren gaan lakken. Donkere kleuren als paars en donkerblauw zijn al gespot bij modewarenhuizen en ook influencers doen al mee met de trend. Gelukkig is januari pas net begonnen en hebben we nog genoeg kansen om ons aan te sluiten bij deze nageltrends. Goede donkere kleuren zijn te verkrijgen bij beauty stores als Etos en Douglas.

Classy eyeliner

Classy eyeliner in allerlei vormen

De eyeliner is dat ene zwarte lijntje boven je ogen. Het lijntje wat, al zeg ik het zelf, je make-up look toch vaak helemaal afmaakt. Dé trend voor 2019 is om dit lijntje niet alleen boven je oog te houden maar door te trekken. Je kunt dit lijntje een klein stukje doortrekken naar je slaap. Hier creëer je een speelser en specialer effect mee. Het leuke is dat je dit kunt combineren met een egale, neutrale lippenstift die je look iets minder opvallend maakt.

Wat zijn favo beauty trends voor 2019?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *